Так, кожен Т Диск кави Carte Noire еспресо, кави без кофеїну, з вершками містить досконало відміряну порцію меленої кави. Кожен зі спеціально розроблених Т Дисків має унікальний штрих-код, що зчитується машиною TASSIMO. Код визначає кількість води, час приготування та оптимальну температуру для приготування ідеальної чашки кави.
Ручний режим машини TASSIMO дозволяє варіювати приготування напою. Для більш м’якого смаку, коли індикатор ручного режиму горить зеленим, натисніть і утримуйте кнопку, щоб продовжити процес приготування. Зупиніть, коли напій досягне бажаної інтенсивності. Для міцнішого напою зупиніть процес приготування раніше, натиснувши кнопку в момент приготування напою. В результаті порція напою буде меншою, але міцнішою.
Будь ласка, зверніться до посібника користувача за повною інструкцією.
Спеціальні Т Диски з молоком поєднують молоко ультрафільтраційної формули (UF) з правильною кількістю гарячої води, щоб забезпечити досконалі шари молока та пінки для кожного з напоїв. Рідина проходить крізь Т Диск на такій великій швидкості, що в поєднанні з повітрям утворює піну, так само, як і при продуванні парою.
І"Ідеальний еспресо – це збалансоване поєднання інтенсивного смаку, аромату і густої пінки. Традиційно еспресо готується з використанням високого тиску, завдяки чому вода проходить крізь спресовану мелену каву. Так із меленої кави виділяються всі тверді речовини, гази та олії, щоб створити еспресо.
Нова технологія Т Диски TASSIMO:
- Запатентований Ежектор TASSIMO емульгує тверді речовини, гази і масла з кави, коли вода на високій швидкості проходить крізь камеру для заварювання в Т Диску.
- Досягаючи чашки, маленькі бульбашки в темній насиченій емульсії кавового напою піднімаються вгору і утворюють шар золотистої пінки еспресо.
- У Т Дисках для екстракції твердих речовин, газів і олій замість високого тиску використовується висока швидкість.
Монделез використало власний досвід купажування кави, смаження та помелу і поєднало його з запатентованою технологією Т Дисків, щоб створити ідеально приготований еспресо. Унікальна технологія Т Дисків дозволяє без високого тиску приготувати пінку ідеальної консистенції, що є обов’язковою умовою досконалого еспресо. Унікальність Т Диску в тому, що потік кавового напою на великій швидкості проходить через запатентований Ежектор TASSIMO. Тобто використовується енергія природи, і високоякісна пінка створюється зі значно меншим тиском, ніж в інших системах. Наше останнє досягнення забезпечує бездоганну якість еспресо, що відповідає за якістю іншим спеціалізованим капсульним еспресо-кавоваркам.
Запатентована технологія ретельно контролює якість пінки, коли вона проходить через Ежектор, забезпечуючи, щоб бульбашки були «правильного» розміру, коли ідеальне еспресо потрапляє до чашки.